BallonnenClown

Ballonentertainment:Pinguin_Ballonnenclown_224x300

De ballonnenclown, ballonnenkluns of ballonnenkunstenares zijn vooral voor jonge kinderen bijzondere acts. De actie, interactie en het persoonlijk contact met de kinderen maakt deze act boeiend voor kinderen. De kluns komt een beetje zenuwachtig over. Hij/zij heeft een koffer bij die open moet. Maar daar gaat het al mis! De kinderen zullen de kluns helpen om samen de koffer open te maken.
In de koffer zitten ronde ballonnen. De kluns vertelt de kinderen dat hij de beste ballon-opblazer is van heel Nederland. De kinderen komen er al snel achter dat hij de beste ballon-opschepper is, want hij bakt er niks van! Zelfs op aanwijzingen van de kinderen lukt het hem niet om de ballonnen op te blazen. De kinderen helpen de ballonnenkluns mee om de ballonnen op te blazen.

Afhankelijk van de gelegenheid worden de ballonnen aan de kinderen uitgedeeld of maken ze samen een slinger van ballonnen voor bijvoorbeeld Sinterklaas, het bruidspaar of de jarige job!

De kernwoorden tijdens ballonentertainment zijn: persoonlijk contact met kinderen én volwassenen, gevoel oproepen van verbazing, professionaliteit, interactief, leerzaam.

ballonfiguur_ballonkunstenares_224x300

Deze entertainmentact wordt uitgevoerd door professionele entertainers voor kindervermaak. De act kan ingezet worden bij kindvriendelijke restaurants, bruiloften, 

kinderfeesten, communiefeesten, familiedagen, buurtfeesten, personeelsfeesten, open dagen van bedrijven, BSO’s, koopzondagen, braderieën en jaarmarkten.

Ballonnenkunstenares, Het woord zegt het al. Deze dame maakt van ballonnen het ongelofelijke waar. Door internationale cursussen en een geweldige passie kunnen ze vrijwel alles maken van ballonnen. Een erg leuk cadeau voor de kinderen en een verbaasde reactie van de ouders. 


CONTACT =>
info@catering-partyservice-damen.nl
  • Knutsel & Kleur Terras:

    Aan 5 kindertafeltjes en 20 kinderstoeltjes kunnen kinderen hun mooiste creaties maken.

  • Saté pannetje lekker is als snack?
    Heerlijk om extra erbij te hebben, om de lekkere honger te stillen, een saté pannetje, warm bezorgd.