Kindershows

Kindershows

Animal Trick Show

Na jarenlange internationale ervaring met het trainen van allerlei soorten dieren, presenteren Margot en Patrick deze liefdevolle klein dieren show met gezelschapsdieren.  

De vierbenige vrienden die hoofdzakelijk in het middelpunt staan doen niet zomaar kunstjes en capriolen, maar zijn vooral een tikje eigenzinnig en bewerken de lachspieren van hun toeschouwers in een vertederende en hartverwarmende presentatie.De liefde, waarde en respect voor de dieren straalt van het nummer af. De show is inclusief decor en geluid. 

– Koorddansende kat die over twee kippen springt. 
– Brigitte de geit als acrobate en Haan Coco.
– Soms is er zelf een olifant aanwezig of zijn het kinderen?
– Het ezeltje en varkentje van de foto zijn vervangen voor eenden en konijnen. 
– Aangevuld met ballonnen vouwen en buikspreken.
Wanneer de dieren niet reizen staan ze los in een grote wei en hebben een heerlijke stal om te rusten. 

Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Papegaaien Show

Met zijn Clowns Mobiel maakt Richard Ballonfiguren en kunnen kinderen op de foto met de papegaaien. Tussendoor maakt hij nog verbluffende goocheltrucs.  

Stilstaand op 1 plek met een standje met ballonnenvouwen, talloze goocheltrucs waar de kids veelvuldig bij betrokken worden en de papegaaien is een perfect geheel. Richard is al van jongs af aan jaar goochelaar en heeft diverse prijzen gewonnnen. Via Video ziet u filmbeelden van een optreden.

U haalt dus een echte ras-artiest in huis, die nog steeds met alle plezier voor jong en oud optreedt. 
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Goochelaar Peter

De inhoud van een goochelshow kan variëren. Peter beschikt over 3 verschillende voorstellingen. De show duurt gemiddeld 60 minuten.

Samen met Mister Limo en de kinderen speelt goochelaar Peter een soms spannende dan weer grappige kindervoorstelling. Soms denk je de truc te begrijpen en even later blijkt dat toch niet zo te zijn. Kortom het is een afwisselende en sfeervolle theatervoorstelling. Als je dapper genoeg bent, mag je misschien wel op het toneel komen helpen met goochelen. Peter en Mister Limo vertellen je dan precies wat je moet doen. Of alles ook gaat zoals het moet gaan weet je nooit van te voren maar met een beetje geluk komt alles aan het einde van de goochelvoorstelling toch nog goed.

Kom kijken en zie hoe Mister Limo alles in de war stuurt. Beluister de spannende verhalen van goochelaar Peter. Leer goochelspreuken die je nog niet kende en volg de gebeurtenissen die zich op het toneel in hoog tempo afspelen. Doe goed mee en let goed op want voor je het weet doet Peter weer een truc en als je niet oplet kom je noooooit achter het geheim!!!! 
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Goochelaar Jerry

Jerry’s Kindershow
Een show vol grappige maar magische momenten met veel humor en interactie met het publiek. Tijdens de show komt Jaap de Aap langs die jong en oud aan het lachen krijgt. Door een groot improvisatietalent is ieder feest of party bij Jerry in goede handen. Geschikt voor zowel het podium als de huiskamer. 1 uur interactieve show met geluid, licht, decor.  

Jerry’s Mobiele Goochelkar
Tijdens uw evenement is Jerry met deze kar in staat om alles en iedereen te vermaken met zijn goochelkunsten. Niet alleen de kinderen worden vermaakt met een korte kindershow maar ook de oudere worden meegenomen in Jerry’s magische wereld, kaarttruc’s, munten, niets is Jerry te gek. Ook draait hij met deze mobiele goochelkar gezellige muziek en maakt hij voor jong en oud de meest uiteenlopende creaties met zijn ballonnen. Kortom een alles in 1 act wat wil je nog meer beslist de moeite waard en succes verzekerd. 
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Zingende Schminkster

Laat je betoveren door Melody, de zingende schminkster. Terwijl het sprookje van deze lieve en creatieve fee ten gehore wordt gebracht zingt ze met haar betoverende stem de mooiste liedjes en maakt ze tegelijkertijd met haar kunstzinnige penseel de meest prachtige creaties op de gezichten van kinderen.

Melody wordt gespeeld door zangeres en make-up artieste Marlies. Als leadzangeres van o.a. Prime Time showband, Blind Date, First Showband en vaste achtergrond-zangeres van Frans Bauer en Lee Towers, staat zij regelmatig op de grote podia in Nederland en België. Als Melody kan zij naast zingen ook haar andere passie uitoefenen, namelijk het schminken van kinderen.
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

 

Goochelaar Rich Magic  

De kindershow van goochelaar Rich Magic is altijd erg succesvol. De reden hiervan is, dat hij niet alleen voor de kinderen goochelt, maar ook met de kinderen. De kinderen zullen veel juichen, joelen, lachen en interactief aan de show deelnemen, wat zij maar al te graag doen. 

Ze zullen vaak verbaasd zijn door de verrassende wendingen die ontstaan en het goocheltalent dat zij zelf bezitten. Soms gaat het namelijk helemaal niet, zoals iedereen van te voren had gedacht. Ze zullen deze uur lang durende show niet snel vergeten. Bovendien krijgen ze na afloop een mooi goocheldiploma mee naar huis om het feest helemaal compleet te maken.
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Bennie de Beer

Een komische show van 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten met rasechte circusmuzikanten.

Een fantastische show voor kinderen van 3-10 jaar.
Een show vol entertainment, magie, zingen en dansen met de kinderen. Ron (de entertainer achter de Muzikale Clown Teddy Klarinetti) verzorgt ook nog buikspreken. Het moet niet gekker worden. 
Arthuro maakt het geheel compleet met zijn muzikale kunsten.

Bennie de Beer is uniek omdat hij kan praten. In deze show staan de kinderen dus centraal. De show voor de onderbouw bestaat uit: Goochelen, Jongleren, Buikspreken, Ballonfiguren maken, Muzikale entertainer. 

Kleine show Ron + Bennie. 1 x 60 minuten. 
Grote show Ron, Arthuro + Bennie. 2 x 45 min. of 1 x 60 min. 
Bennie rondlopend 5 x 30 minuten.  Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Clown Zassie

Meisjes en jongens, dames en heren, bent u op zoek naar een leuke, knotsgekke, interactieve en spectaculaire kindershow? Clown Zassie’s Kindershow is een ideaal programma voor grote evenementen met kinderen.  

Clown Zassie is met het circus altijd op reis en dat lijkt wel veel op met vakantie gaan. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk… maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over… Als Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Clown Zassie’s Kindershow biedt een groot assortiment in variatie, interactie en participatie. In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo’s, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden uw kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren. 

De show is inclusief geluid en decor.
De entertainer achter Zassie heeft ook een spannend piratenavontuur; Sjaak de Piraat. 
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.


CONTACT =>
info@catering-partyservice-damen.nl
  • BBQ mixed menu zeer uitgebreid is?
    Dit menu bestaat uit een zeer gevarieerde keuze van 12 stuks vlees, per persoon 5 stuks.

  • Witlofscheuten lekker zijn?
    Witlofscheuten met huisgemaakte eiersalade gevuld zijn lekker als aanvulling bij uw partymenu.