Kindershows

Kindershows

Muzikale Clown Teddy Klarinetti

Een zeer veelzijdige circus entertainer met vele jaren ervaring. 1e prijswinnaar Internationale Clownsfestival Bognar-Regis Engeland!
Een muzikale clown die trompet, klarinet, viool, accordeon, doedelzak, concertina etc. speelt. 
Hij betrekt kinderen actief bij zijn goochelacts. 
Teddy jongleert met ringen of borden. 
Maakt ballon figuren en brengt Joepie de Sprekende Pop mee.
Teddy beschikt over verschillende prachtige outfits. 

Prijs op aanvraag via contactformulier.

Animal Trick Show

Na jarenlange internationale ervaring met het trainen van allerlei soorten dieren, presenteren Margot en Patrick deze liefdevolle klein dieren show met gezelschapsdieren.  

De vierbenige vrienden die hoofdzakelijk in het middelpunt staan doen niet zomaar kunstjes en capriolen, maar zijn vooral een tikje eigenzinnig en bewerken de lachspieren van hun toeschouwers in een vertederende en hartverwarmende presentatie.De liefde, waarde en respect voor de dieren straalt van het nummer af. De show is inclusief decor en geluid. 

– Koorddansende kat die over twee kippen springt. 
– Brigitte de geit als acrobate en Haan Coco.
– Soms is er zelf een olifant aanwezig of zijn het kinderen?
– Het ezeltje en varkentje van de foto zijn vervangen voor eenden en konijnen. 
– Aangevuld met ballonnen vouwen en buikspreken.
Wanneer de dieren niet reizen staan ze los in een grote wei en hebben een heerlijke stal om te rusten. 

Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Goochelaar Jerry

Jerry’s Kindershow
Een show vol grappige maar magische momenten met veel humor en interactie met het publiek. Tijdens de show komt Jaap de Aap langs die jong en oud aan het lachen krijgt. Door een groot improvisatietalent is ieder feest of party bij Jerry in goede handen. Geschikt voor zowel het podium als de huiskamer. 1 uur interactieve show met geluid, licht, decor.  

Jerry’s Mobiele Goochelkar
Tijdens uw evenement is Jerry met deze kar in staat om alles en iedereen te vermaken met zijn goochelkunsten. Niet alleen de kinderen worden vermaakt met een korte kindershow maar ook de oudere worden meegenomen in Jerry’s magische wereld, kaarttruc’s, munten, niets is Jerry te gek. Ook draait hij met deze mobiele goochelkar gezellige muziek en maakt hij voor jong en oud de meest uiteenlopende creaties met zijn ballonnen. Kortom een alles in 1 act wat wil je nog meer beslist de moeite waard en succes verzekerd. 
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Zingende Schminkster

Laat je betoveren door Melody, de zingende schminkster. Terwijl het sprookje van deze lieve en creatieve fee ten gehore wordt gebracht zingt ze met haar betoverende stem de mooiste liedjes en maakt ze tegelijkertijd met haar kunstzinnige penseel de meest prachtige creaties op de gezichten van kinderen.

Melody wordt gespeeld door zangeres en make-up artieste Marlies. Als leadzangeres van o.a. Prime Time showband, Blind Date, First Showband en vaste achtergrond-zangeres van Frans Bauer en Lee Towers, staat zij regelmatig op de grote podia in Nederland en België. Als Melody kan zij naast zingen ook haar andere passie uitoefenen, namelijk het schminken van kinderen.
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Bennie de Beer

Een komische show van 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten met rasechte circusmuzikanten.

Een fantastische show voor kinderen van 3-10 jaar.
Een show vol entertainment, magie, zingen en dansen met de kinderen. Ron (de entertainer achter de Muzikale Clown Teddy Klarinetti) verzorgt ook nog buikspreken. Het moet niet gekker worden. 
Arthuro maakt het geheel compleet met zijn muzikale kunsten.

Bennie de Beer is uniek omdat hij kan praten. In deze show staan de kinderen dus centraal. De show voor de onderbouw bestaat uit: Goochelen, Jongleren, Buikspreken, Ballonfiguren maken, Muzikale entertainer. 

Kleine show Ron + Bennie. 1 x 60 minuten. 
Grote show Ron, Arthuro + Bennie. 2 x 45 min. of 1 x 60 min. 
Bennie rondlopend 5 x 30 minuten.  Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.

Clown Zassie

Meisjes en jongens, dames en heren, bent u op zoek naar een leuke, knotsgekke, interactieve en spectaculaire kindershow? Clown Zassie’s Kindershow is een ideaal programma voor grote evenementen met kinderen.  

Clown Zassie is met het circus altijd op reis en dat lijkt wel veel op met vakantie gaan. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk… maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over… Als Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Clown Zassie’s Kindershow biedt een groot assortiment in variatie, interactie en participatie. In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo’s, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden uw kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren. 

De show is inclusief geluid en decor.
De entertainer achter Zassie heeft ook een spannend piratenavontuur; Sjaak de Piraat. 
Beschikbaarheid en prijs op aanvraag via contactformulier.


CONTACT =>
info@catering-partyservice-damen.nl
  • We kipwings hebben?
    Net niet genoeg? Iets voor de lekkere trek? Als ‘extra’ kunnen we kipwings verzorgen.

  • ” WIST U DAT ?”
    Een Saté pannetje   lekker is als snack?
    Heerlijk om extra erbij te hebben, om de lekkere honger te stillen, een saté pannetje, warm bezorgd. Sate Pannetje, heerlijke saté in zacht pittige saus met stokbrood.