Licht en Geluid

Geluid;
Alles wat u nodig heeft om uw feest of evenement naar een hoger niveau te brengen wordt door Party planning Damen verzorgd.

Kwaliteit is daarbij hét sleutelwoord! !

Wij werken nauw samen met een uitstekend team van gespecialiseerde mensen op dit vakgebied. Er zijn complete geluidssets te huur, voor de kleine gelegenheden, maar voor stevige feesten met grotere aantallen gasten, van background systeem tot complete disco installatie.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Licht;

Het verhuren van lichtinstallaties en/of lasershow behoort tot de mogelijkheden.  Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een aluminium truss systeem op een beursstand. Ook voor de verkoop, onderhoud en installatie van geluid, licht en truss systemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn complete licht installaties te huur, voor de kleine gelegenheden, maar voor stevige feesten met grotere aantallen gasten, van “stand verlichting” tot “dance event’.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:
via het contactformulier op deze site.


CONTACT =>
info@catering-partyservice-damen.nl
  • We Tappas schotel serveren?
    Feestje of receptie? Maak uw gasten blij met tappas schotel. Lekker makkelijk en heerlijk!

  • Door deze Vers Fruit Cocktail Bar geniet en droom je weg naar Tropische oorden. Denkbeeldig vertrekt u naar de uitgestrekte witte stranden, een warme avondbries, de geur van de zee… 

    ……en een heerlijke, tropische vers fruit of groente cocktail!