Licht en Geluid

Geluid;
Alles wat u nodig heeft om uw feest of evenement naar een hoger niveau te brengen wordt door Party planning Damen verzorgd.

Kwaliteit is daarbij hét sleutelwoord! !

Wij werken nauw samen met een uitstekend team van gespecialiseerde mensen op dit vakgebied. Er zijn complete geluidssets te huur, voor de kleine gelegenheden, maar voor stevige feesten met grotere aantallen gasten, van background systeem tot complete disco installatie.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Licht;

Het verhuren van lichtinstallaties en/of lasershow behoort tot de mogelijkheden.  Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een aluminium truss systeem op een beursstand. Ook voor de verkoop, onderhoud en installatie van geluid, licht en truss systemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn complete licht installaties te huur, voor de kleine gelegenheden, maar voor stevige feesten met grotere aantallen gasten, van “stand verlichting” tot “dance event’.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:
via het contactformulier op deze site.


CONTACT =>
info@catering-partyservice-damen.nl
  • Catering-PartyService-Damen de tijd neemt?
    U hebt het plan een feest te organiseren? Er zijn aardig wat punten waar u aan moet denken. Catering-PartyService-Damen neemt de tijd om de details te bespreken in een persoonlijk gesprek.

  • Onze service ook mogelijk is voor particulier?
    U houdt thuis uw feest. Met onze Catering-Partyservice hebben wij alles in huis om uw feest te doen slagen.