Over Ons

Toon-Damen
Toon is een horecaman in hart en nieren en kent als geen ander de fijne kneepjes van het vak

Catering PartyService Damen (Toon Damen) heeft jarenlang ervaring met het organiseren van verschillende feesten en evenementen. Door het netwerk waarover Catering PartyService Damen beschikt, is uw gelegenheid op vele verschillende manieren in te vullen.

Meer over Toon vindt u in de social media:

facebook linkedin twitter

Complete organisatie

Door Catering PartyService Damen vanaf het eerste moment bij de organisatie te betrekken, weet u zeker dat aan alle punten wordt gedacht.

U hoeft zelf niet links en rechts offertes aan te vragen en met verschillende partijen steeds weer aan tafel te zitten om uw wensen te bespreken. U heeft namelijk één aanspreekpunt die al uw wensen invult. Hij neemt u al die voorbereidende taken uit handen.

Daarnaast bewaakt hij de voortgang van de voorbereidingen en kan hij dus garanderen dat het feest dat u start, ook daadwerkelijk gaat lopen zoals gewenst. U komt nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Staat u aan de vooravond van de organisatie van een feest of evenement?

Maak dan een afspraak met Catering PartyService Damen.

Bel: 06 – 2124 5068

E-mail: info@catering-partyservice-damen.nl

Algemene Voorwaarden


CONTACT =>
info@catering-partyservice-damen.nl
  • Home Cooking Dinner

    Thuis genieten, ontvang uw gasten in uw eigen vertrouwde omgeving, thuis, kantoor, vergaderruimte of een andere locatie van uw voorkeur.

  • Hollands Buffet  

    Huzarensalade, boeuf stroganoff, varkenshaas champignonnensaus, kipragout, appelcompote, aardappelpuree, gebakken aardappels, vers fruit salade, stokbrood. Met borden en bestek.